Het Programma

De 26ste editie van Zoetermeer Blues festival vindt plaats op 1 en 2 juni 2018 in het centrum van Zoetermeer.

 

Een alom bekend 2-daags muziekfestival, waarbij het centrum van de stad het decor vormt. Elk jaar staan ruim 25 (blues)bands op het programma! Het Zoetermeer Blues Festival bestaat al 25 jaar in Zoetermeer en wordt elk jaar vernieuwd. Op vrijdag 1 juni speelt het evenement zich met name af tussen 18:00 en 02:00 binnen een 9-tal horecagelegenheden in de Dorpsstraat en het Stadshart, waar de lokale bandjes zullen optreden.
Op zaterdag 2 juni zal er van 12:00 tot 23:30 live muziek te horen zijn op twee grote podia (tegenover elkaar op de Markt in het stadscentrum).

Op het Nicolaasplein is er het ‘CKC Talent Stage’ i.s.m. de muziekscholen Guitarmate en Muzieklesstudio Ligthart uit Zoetermeer, dit om meer lokaal (aanstormend) talent een volwaardig podium te bieden.

Zoetermeerders en oud Zoetermeerders kijken jaarlijks uit naar deze dagen, maar ook het publiek uit de wijde regio (zelfs buitenland) komt in grote getale op het evenement af. Landelijk mag Zoetermeer Blues zich dan ook rekenen tot de top tien van de blues-festivals!