PlusSupportAct goes Blues

De Bluesbastards van Zoetermeer Blues Festival hebben de eerste bands al geboekt.

PlusSupportAct, de begeleidingsband van Najib Amhali speelt ‘ The Blues’ op Zoetermeer Blues festival

live op Zoetermeer Blues Festival
PlusSupportAct op Zoetermeerbluesfestival

De band bestaat uit

Alexander Broussard

Keyboards

Is een muzikale duizendpoot. Met een enorme dosis ervaring opgedaan in de meest prestigieuze pianobars en pianoconcepten (Piano & Co, Crazy Piano’s, The Soprano’s, Pianodome enz.) en een nog groter repertoire in maar liefst 5 talen, toert Alexander (naast de drukke agenda gedurende de toers met Najib) onafgebroken langs alle denkbare zalen.

Dennis van Hoorn

Drums

Dennis van Hoorn is een veelzijdige drummer met ruim 25 jaar podium ervaring. Door zijn energieke manier van spelen en enthousiaste uitstraling is hij een graag geziene muzikant bij publiek en collega’s. Van dance beats bij Control Over The Masses tot klein akoestisch bij The Aviators, van rocken met The Playmates tot dienstbaar begeleiden.

Serge Naberman

Guitar

Sommige mensen gaan voor de meisjes de muziek in. Alleen stond Serge al op zijn 8e te playbacken voor de spiegel met een plastic gitaartje. Net niet oud genoeg om te beseffen dat meisjes vooraan het podium een prettige bijkomstigheid zou blijken, maar niet te jong om zeker te weten dat muziek maken zijn eerste grote ware liefde zou zijn! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *