THE BLUESBASTARDS PRESENTS:

TALKING BLUES

Talkin’Blues zag het licht in 2015, tijdens een eenmalig tribute optreden op “Jazz in de Gracht” voor de toen nét overleden BB King. Het bleek een gouden recept dat door het publiek werd omarmd.

De band werd gezien en vervolgens gevraagd voor optredens door heel Nederland en Duitsland. Onder andere op festivals zoals; het Zeehelden Festival, Affligem Blues festival (Delft Blues), de bekende DNR Bluesclub (2 keer uitverkocht), Blues in Zyflich, en in vele clubs en kroegen.

Met het nieuwe repertoire, dat is uitgebreid met andere succesnummers uit de gouden jaren van de Blues, trekt deze opzwepende Haagse formatie volle zalen. De vaste achterban groeit elke dag.

2018 Belooft een mooi jaar te worden. Dit jaar is de Band te zien op o.a. Brielle Blues, Zoetermeer Blues en wegens het succes in 2017 wederom te zien op Delft Blues. Bovendien werkt de band gestaag door met het maken van live opnames en video’s, zodat de fans nog even kunnen nagenieten na een optreden. En dan is er natuurlijk de nieuwe website www.talking-blues.com.

Talkin’ Blues bestaat uit Ronny Singer: zang, Tjaart Venema: toetsen, Paul Robert: bas, Sammy de Fretes: drums en Peter Langerak: gitaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *